Het reilen en zeilen binnen Scouting Rijen

Scouting Rijen bestaat dankzij een grote groep vrijwilligers. Deze groep beslist samen, in de vorm van de groepsraad, welke koers de vereniging moet varen. Het groepsbestuur heeft als taak dit tot uitvoer te brengen. Het groepsbestuur wordt dan ook gekozen door de groepsraad.

Het groepsbestuur

Het groepsbestuur bestaat uit een viertal specifieke functies en daarnaast (maximaal) 3 algemene leden. Op dit moment bestaat het groepsbestuur uit Mireille van Rooijen (voorzitter), Bob Sikkema (secretaris), Theo van Steenhoven (penningmeester), Marcel Vermeulen (groepsbegeleider) en Jacqueline de Hoon (communicatie).

Secretariaat

Als secretaris geldt Bob Sikkema als algemeen contactpersoon voor de vereniging en voor het groepsbestuur in het bijzonder.

Vacature Groepsbegeleider

Het groepsbestuur is op zoek naar een groepsbegeleid(st)er die deze taak samen met de groepsbegeleidster in spee wil volbrengen. In een notendop: vindt je het een uitdaging om vrijwilligers in hun rol als leiding & leidingteam te adviseren en te begeleiden, en lijkt het je leuk om daarnaast het bestuur te vertegenwoordigen, ben je tussen de 18 & 28 jaar, ben jij klaar voor deze inspirerende functie en ben je nieuwsgierig geworden naar de inhoud? Neem dan contact op met Maartje Ten Cate - Stolwijk via: groepsbegeleider@scoutingrijen.nl

word lid word leiding youtube twitter