Raboclubkas 2019 | Laat je stem vlammen!

Rabobank Tilburg en omstreken draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom stellen wij € 200.000,- beschikbaar voor de Rabobank Clubkas Campagne! Als lid van de Rabobank mag u meebeslissen waar deze bijdrage naartoe gaat, en wij hopen op uw stem!

Laat uw stem vlammen! Want vuurtjes stoken doet een echte scout. Op zo'n vuurtje kan je heerlijke dingen klaarmaken. Bij scouting leren de scouts o.a. spelenderwijs koken in de buitenlucht. Met uw stem kunnen we onze kampvuurkuil updaten en uitbreiden met een buitenkeuken voor nog meer kookplezier!?

Wat moet u doen. Via de mail of post heeft u een persoonlijke stemcode ontvangen. Met deze code kunt u stemmen op de verenigingen en/of stichtingen die u een warm hart toedraagt. Met de persoonlijke stemcode kunt u van vrijdag 27 september tot en met vrijdag 11 oktober op deze website inloggen en uw stemmen uitbrengen. Het stemmen gebeurt in een beveiligde omgeving en vindt plaats in een aantal stappen. Bij iedere stap staat uitgelegd wat u kunt verwachten en welke stappen u moet uitvoeren om uw stemmen succesvol uit te brengen.

Dus breng snel uw stem uit via: https://www.rabo-clubsupport.nl/tilburg-en-omstreken/stemmen

Ga terug naar het nieuws overzicht.

Keinieuws
Januari