Belangrijke update 12 maart | betreft coronavirus Scouting Rijen

Beste leden, ouders/verzorgers van Scouting Rijen, 
 
Vandaag heeft Scouting Nederland haar advies aangescherpt wat betreft de opkomsten van alle scoutinggroepen in Nederland in relatie tot het coronavirus. Scouting Nederland adviseert alle Scoutinggroepen om de opkomsten, kampen en activiteiten tot en met 31 maart niet door te laten gaan.  
 
In het Scoutingspel vindt veel fysiek contact plaats, met dit besluit sluiten we aan bij het advies van het kabinet om sociale contacten in het algemeen sterk te beperken. Hiermee nemen wij onze maatschappelijke verantwoordelijkheid als vereniging. 
 
Scouting Rijen volgt het advies van Scouting Nederland. Dat betekent dat ALLE opkomsten de komende weken, tot 31 maart gepland stonden NIET doorgaan.  
 

We zullen jullie zodra er meer informatie is, informeren over de opkomsten die hierna volgen. Mochten jullie vragen hebben over Scouting en het coronavirus kunnen jullie op de website van Scouting Nederland meer informatie vinden: https://www.scouting.nl/nieuws/1856-vragen-en-antwoorden-over-scouting-en-het-coronavirus-covid-19
 


Namens het bestuur van Scouting Rijen,  

 

Maartje ten Cate 
voorzitter scoutingrijen
 

Ga terug naar het nieuws overzicht.

Keinieuws
Januari