Vrijwilliger worden?

Leuk dat je interesse hebt om vrijwilliger te worden bij Scouting Rijen! Bij een Scoutingvereniging moet er vanalles gebeuren: er is voor ieder wat wils.

Zo bieden wij de mogelijkheid om leiding te worden bij verschillende speltakken. Op dit moment zijn de speltakken redelijk goed gevuld met leiding, maar met name bij de Scouts Phoenix (meisjes in de leeftijd van 11 t/m 15 jaar) kunnen we nog wel hulp gebruiken. Neem gerust contact op (groepsbegeleider@scoutingrijen.nl) om te informeren naar de mogelijkheden!

Daarnaast zijn we voornamelijk op zoek naar een bestuurslid die de taak van het secretariaat op zich wil nemen. In het nieuwe seizoen zal het huidige secretariaat de taak neerleggen. Daarvoor zoeken we een vervanging! Voor meer info: secretariaat@scoutingrijen.nl.

Kom gerust een keer langs!

Lijkt het je leuk om binnen Scouting aan de slag te gaan? Het beste kun je even contact opnemen met Marcel en Roel, onze groepsbegeleiders, via groepsbegeleider@scoutingrijen.nl, maar je kunt ook de leiding van de speltak waarin je interesse hebt aanspreken of kom gerust een keertje langs!

Laat je uitdagen!

 

 

word lid word leiding youtube twitter