Ouderraad

Binnen Scouting Rijen worden de leden en hun ouders vertegenwoordigd door de ouderraad. Wanneer een ouder vragen of opmerkingen heeft of ergens mee zit kan de ouderraad uitkomst bieden.

Het eerste aanspreekpunt voor ouders is de leiding van de speltak van hun kind, maar lukt dit op één of andere manier niet, dan kan dit ook via de ouderraad.

Doordat wij zelf geen leiding zijn en op de eerste plaats zelf ook ouder van een lid zijn, hebben wij soms een andere kijk op zaken. Deze kunnen we dan bespreken met de leiding en of bestuur.

De ouderraad is ook een klankbord voor staf en leiding en heeft zitting en een stem in de groepsraad, het beslissend orgaan binnen Scouting Rijen.

Samenstelling

De ouderraad bestaat uit één ouder per jeugdspeltak. Op dit moment zijn dit:

Speltak

Explorers (RSA)

Marion van den Kieboom

Gezocht: Beverouder voor de ouderraad
Scouting Rijen heeft een ouderraad. De ouderraad is een klankbord voor de club. Een aantal keer per jaar komt een groep ouders met kinderen uit de verschillende speltakken bij elkaar. Wij zijn op zoek naar een ouder die de speltak bevers vertegenwoordigt. Mocht iemand interesse hebben, neem dan contact op met een van de ouders uit de ouderraad of via het emailadres ouders@scoutingrijen.nl. Ook vaders zijn meer dan welkom!

Op regelmatige basis komt de ouderraad bij elkaar om actuele zaken, vragen en/of opmerkingen te bespreken. Heeft u een vraag of opmerking? Dan kunt u ons een mailtje sturen: ouders@scoutingrijen.nl

Groetjes en tot ziens,

Ouderraad Scouting Rijen

word lid word leiding youtube twitter